TC Solutions
Home > Contact
Bekijk het overzicht
Op zoek naar een kandidaat?

Het vinden van geschikte kandidaten voor uw technische vacatures kost tijd. TC Solutions kan u helpen door de voorselectie uit handen te nemen. Hoe we dat doen?

Lees verder

Maarssen Hoofdkantoor

Bezoek- & Postadres:

Safariweg 71
3605 MA MAARSSEN

 

Telefoon algemeen:

088 850 67 60

E-mail algemeen:

Routebeschrijving:

Het kantoor van TC Solutions bevindt zich naast het NS-Station van Maarssen.

Klik hier voor jouw routebeschrijving met de auto. Gebruik je de navigatie in de auto, dan kan je het beste als adres Bisonspoor, Maarssen invoeren en letten op de borden naar de parkeergarage P2. Neem vanuit P2 de uitgang aan de stationszijde en loop rechtsaf langs het stationsplein van Maarssen; je kunt de ingang van TC Solutions vinden naast de ING-Bank aan de Nieuwe Stationsweg.

Met het openbaar vervoer kan je de stoptrein tussen Station Utrecht Centraal en Station Breukelen nemen (deze rijdt elk kwartier) en uitstappen bij Station Maarssen. Ga vanaf de uitgang van het station linksaf richting de ING-Bank; je kunt de ingang van TC Solutions vinden naast de ING-Bank aan de Nieuwe Stationsweg.

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl