TC Solutions
Home > Opdrachtgevers
Bekijk het overzicht
Op zoek naar een kandidaat?

Het vinden van geschikte kandidaten voor uw technische vacatures kost tijd. TC Solutions kan u helpen door de voorselectie uit handen te nemen. Hoe we dat doen?

Lees verder

Wat doet TC Solutions voor u als opdrachtgever?

Bent u als opdrachtgever binnen de techniek op zoek naar technisch specialisten die uw team kunnen versterken? En wilt u graag de voorselectie uit handen geven zodat u zeker weet dat u snel met geschikte kandidaten aan tafel komt te zitten? TC Solutions kan u helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw technische vacatures.

Technische vacatures

TC Solutions bemiddelt voor zowel tijdelijke projecten als structurele vacatures in de techniek in onder andere de volgende branches: Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie, (Rail-)Infra, Olie- en Gasindustrie, Ingenieursbureaus, Installatietechniek, Energietechniek en Technische Automatisering.

Enthousiaste kandidaten

Onze kandidaten hebben een technische achtergrond op HBO- of TU-niveau in de opleidingsgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Civiele Techniek, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, Algemene Operationele Techniek, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Chemische Technologie, Autotechniek, Industrieel (Product-) Ontwerp, Technische Natuurkunde en Overige Technieken. Het gaat hierbij om starters en om ervaren kandidaten.

Wanneer u een beroep doet op de dienstverlening van TC Solutions, dan maakt u gebruik van de expertise die onze consultants in ruim twintig jaar tijd hebben opgebouwd. Het vinden van geschikte kandidaten is voor ons dagelijks werk, en daar kunt u van meeprofiteren. Wij kunnen u het hele traject van de voorselectie uit handen nemen, en uw bedrijf en technische vacatures aan kandidaten voorleggen en promoten. Op deze manier weet u zeker dat u alleen de gegevens krijgt van kandidaten die bij uw bedrijf passen, de kennis en kunde hebben om de werkzaamheden uit te kunnen voeren en enthousiast zijn over de mogelijkheden die u te bieden heeft.

Procedure

Voor u als potentiële werkgever betekent dit concreet dat wij eerst een gesprek met u voeren om een inventarisatie op te maken van uw organisatie en van de openstaande technische vacature(s). In dit gesprek worden de werkwijze en de voorwaarden van TC Solutions met u afgestemd.

TC Solutions neemt u vervolgens de voorselectie uit handen. Onze consultants zullen uw organisatie en technische vacature(s) aan geschikte engineers voorleggen. Kandidaten die enthousiast zijn over de mogelijkheden die u te bieden heeft, zullen wij direct aan u voorstellen. Wij zullen ervoor zorgen dat deze kandidaten zo snel mogelijk bij u aan tafel zitten voor een kennismakingsgesprek. Bij een positieve afloop van de sollicitatieprocedure zal de kandidaat voor de duur van de afgesproken detacheringsperiode in dienst blijven van TC Solutions. Na afloop van die periode kunt u de kandidaat, zonder bijkomende kosten, direct een arbeidsovereenkomst aanbieden.

Contact

Benieuwd hoe TC Solutions u kan helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw technische vacatures? Klik dan op upload uw vacature of bel 088 850 67 60 voor direct contact met één van onze consultants.
Klik hier als u onze samenwerkingsvoorwaarden in wilt zien.

Wij bezoeken u graag voor een eerste kennismaking!

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl