TC Solutions
Home > Over TC Solutions > Wat doen wij?
Bekijk het overzicht
Op zoek naar een baan?
Voor TC Solutions is het vinden van een leuke en uitdagende nieuwe baan voor engineers dagelijks werk. Hoe we dat doen?

Lees verder

Wat doen wij?

Sollicitanten

Een nieuwe baan zoeken doe je – als het goed is – slechts een paar keer in je leven. Een leuke en uitdagende baan zoeken voor ingenieurs is voor TC Solutions dagelijks werk. In ruim twintig jaar hebben de consultants van TC Solutions een groot netwerk opgebouwd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan als bemiddelaar voor hoger technisch personeel. Als werkzoekend technisch specialist kun je hiervan gebruik maken om jouw kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder of klik op upload jouw CV om direct te solliciteren.

Technische vacatures

TC Solutions bemiddelt voor iedereen met een technische achtergrond op HBO- of TU-niveau in de opleidingsgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Civiele Techniek, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, Algemene Operationele Techniek, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Chemische Technologie, Autotechniek, Industrieel (Product-)Ontwerp, Technische Natuurkunde en Overige Techniek. 

TC Solutions bemiddelt voor zowel tijdelijke projecten als structurele vacatures in de techniek in onder andere de volgende branches: Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie, (Rail-)Infra, Olie- en Gasindustrie, Engineering & Advies, Installatietechniek, Energietechniek en Technische Automatisering.

Opdrachtgevers

Het kost HRM-medewerkers en afdelingsmanagers veel tijd om de werving van geschikte kandidaten voor uw technische vacatures te organiseren. De consultants van TC Solutions zijn dagelijks bezig met het vinden van engineers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. TC Solutions kan u dus de voorselectie uit handen nemen.
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste kandidaten voor uw technische vacatures? Lees dan hier verder.

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl