TC Solutions
Home > Over TC Solutions > Wie zijn wij?
Bekijk het overzicht
Op zoek naar een kandidaat?

Het vinden van geschikte kandidaten voor uw technische vacatures kost tijd. TC Solutions kan u helpen door de voorselectie uit handen te nemen. Hoe we dat doen?

Lees verder

Wie zijn wij?

TC Solutions is een zelfstandige organisatie gespecialiseerd in de bemiddeling van Hoger Technisch Personeel. Zowel startende als ervaren ingenieurs op HTS- en TU-niveau worden projectmatig of structureel ingezet bij diverse opdrachtgevers binnen de techniek.

TC Solutions is in april 2009 opgericht door Jurgen Altena en Arie Bruine de Bruin. Het hoofdkantoor, dat eerst gevestigd was in Utrecht, bevindt zich sinds augustus 2011 vlak naast het NS-station van Maarssen. Deze centrale ligging maakt het mogelijk om zowel kandidaten als opdrachtgevers binnen (bijna) heel Nederland van dienst te kunnen zijn.

Onze missie

Vanuit onze ruime ervaring en kennis, een breed netwerk, de persoonlijke benadering en onze passie voor 'de match' willen wij werkzoekende technici en bedrijven met technische vacatures bij elkaar brengen. Kwaliteit, afspraak-is-afspraak en enthousiasme staan daarbij centraal.
Door duurzame relaties met opdrachtgevers op te bouwen, willen wij een verlengstuk zijn van de HRM-afdelingen van deze bedrijven. Op basis van onze kennis van de techniek en bedrijven adviseren wij ingenieurs welke bedrijven en welke vacatures het beste passen bij hun kennis, kunde, persoonlijke interesse en ambitie. Op die manier kunnen wij zowel de bedrijven ondersteunen in hun zoektocht naar technisch personeel, als de werkzoekende ingenieurs helpen met het vergroten van hun kans op het vinden van de juiste baan.

De consultants van TC Solutions

Ir. Jurgen Altena is één van de oprichters van TC Solutions. Na zijn opleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven is hij zijn carrière als intermediair in de techniek begonnen in 1992 bij Multec, het latere Brunel. Later heeft hij bijna zeven jaar als Senior Consultant gewerkt bij InterStep in Utrecht. Na een korte tussenstop bij IHC Sytems in Sliedrecht als Recruiter is Jurgen, samen met Arie Bruine de Bruin, in april 2009 begonnen met TC Solutions als Senior Consultant.


Ing. Arie Bruine de Bruin, mede-oprichter van TC Solutions, is na zijn opleiding Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Amsterdam zijn carrière ook begonnen als Consultant Techniek bij Multec/Brunel. Hier heeft hij van 1989 tot 2001 gewerkt, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar een functie als Senior Consultant bij InterStep in Utrecht. Vanaf april 2009 is Arie, samen met Jurgen Altena, als Senior Consultant actief bij TC Solutions.


Sanne Bron is na haar studie Bestuurs- & Organisatiewetenschap begonnen als Accountmanager in de technische arbeidsbemiddeling. Al snel is zij van Accountmanager doorgegroeid naar Vestigingsmanager. Vervolgens heeft zij in 2012 de overstap gemaakt van de technische arbeidsbemiddeling naar het technische bedrijfsleven. Bij een organisatie in de kabel- en telecommunicatie-industrie was zij als Accountmanager verantwoordelijk voor de sales bij key accounts in België en Nederland.
Aangezien het opleiden en coachen van mensen één van haar passies is, is zij in mei 2016 teruggekeerd in de technische arbeidsbemiddeling: bij TC Solutions zal zij de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het aansturen en begeleiden van het team van (jr.) Consultants en Recruitment.


Leonie Mulder heeft haar studie Personeel & Arbeid afgebroken om zich te kunnen focussen op haar grote liefde: stijldansen op topniveau. Na haar danscarrière heeft zij haar interesse voor arbeidsbemiddeling weer opgepakt door als Junior Recruiter aan de slag te gaan. Inmiddels heeft Leonie zich ontwikkeld tot een ervaren Recruitment Consultant in de wereld van de bemiddeling van hoger opgeleide professionals. Binnen TC Solutions zal zij zich in deze rol richten op kandidaten met een achtergrond op HBO- of TU-niveau in de Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, Lucht- en Ruimtevaarttechniek en Autotechniek voor diverse branches zoals Machinebouw, Procestechnologie, Ingenieursbureaus, Maritiem en Offshore, Energietechniek, Railinfra en Olie- en Gasindustrie.

Luuk van Aanholt is na zijn opleiding Sport, Gezondheid en Management terechtgekomen bij een detacheringsbureau. Daar werd hij ingezet voor diverse projecten bij verschillende vestigingen van de Rabobank, waar hij als adviseur optrad voor zowel bedrijven als particulieren.
In die periode is zijn interesse gewekt voor de detachering – een andere vorm van adviseren van bedrijven en particulieren. Toen hij na twee jaar op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, kwam hij dan ook al gauw uit bij TC Solutions. In de rol van consultant zal hij zich hier gaan richten op het creëren van een match tussen kandidaten en opdrachtgevers, zodat hij nu zelf mensen aan een leuke nieuwe uitdaging kan helpen.

De consultants worden ondersteund door de collega's van de backoffice:

Desiree Bakker - Manager Personeel & Administratie

Anne Herder - Office Manager

Kaatje - Uitlaatklep

Wil je jouw naam ook terugvinden op deze pagina?
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Ben je geïnteresseerd? Neem hier dan snel een kijkje!

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl