TC Solutions
Home > Sollicitanten
Vacatures
inProvincie Noord-Holland
inProvincie Zuid-Holland
inProvincie: Noord-Holland
inProvincie: Zuid - Holland
inProvincie Utrecht
inProvincie Utrecht
inProvincie Utrecht
inProvincie Zuid-Holland
inProvincie Zuid-Holland
inProvincie Gelderland
Alle vacatures
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Wat doet TC Solutions voor jou als ingenieur?

Ben je als technisch specialist op zoek naar een uitdagende baan, en wil je daarbij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Wil je weten welke bedrijven en welke functies bij jou passen? En wil je beter voorbereid op gesprek bij bedrijven met technische vacatures? TC Solutions kan je helpen met het vinden van de juiste baan voor jou!

Technische vacatures

TC Solutions bemiddelt voor iedereen met een technische achtergrond op HBO- of TU-niveau in de opleidingsgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Civiele Techniek, Maritieme Techniek, Technische Bedrijfskunde, Installatietechniek, Algemene Operationele Techniek, Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Chemische Technologie, Autotechniek, Industrieel (Product-)Ontwerp, Overige techniek en Technische Natuurkunde. Het gaat hierbij zowel om tijdelijke projecten als om structurele vacatures in de techniek.

Je kansen vergroten

Wanneer je een beroep doet op de dienstverlening van TC Solutions, dan maak je gebruik van de kennis, de ervaring en het netwerk die onze consultants in ruim twintig jaar tijd hebben opgebouwd. Wij kennen veel technische bedrijven binnen Nederland en weten wat voor cultuur daar heerst. Dit kan helpen bij het maken van een keuze of een bedrijf bij jou past. Daarnaast kunnen wij jouw gegevens direct onder de aandacht brengen bij de afdelingsmanagers of HRM-medewerkers van een bedrijf, wat de kansen om op gesprek te mogen komen aanzienlijk vergroot.

Het grootste voordeel is misschien wel dat wij het netwerk en de technische kennis hebben om je technische vacatures voor te leggen die je zelf nooit verwacht had. Of wij brengen je in contact met bedrijven die je nooit eerder als potentiële werkgever had gezien. Op die manier kan je jouw horizon verbreden en tegelijk je kansen op de technische arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Sollicitatieprocedure

Voor jou als sollicitant betekent dit concreet dat wij eerst een persoonlijk gesprek met je voeren om te achterhalen wat je precies kunt, en wat je op korte en lange termijn wilt. Als je niet precies weet wat je wilt, kunnen wij je helpen met gerichte vragen en suggesties. Daarna bespreken wij de opdrachtgevers en technische vacatures met je waarvan wij denken dat die bij jou passen.

In overleg met jou stellen wij jou voor bij de opdrachtgevers waarin jij geïnteresseerd bent, en regelen wij de sollicitatiegesprekken voor je. Wij bereiden je voor op deze sollicitatiegesprekken, en geven na afloop daarvan een eerlijke terugkoppeling. Bij een positieve afloop van de sollicitatieprocedure krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden van TC Solutions voor de duur van de detacheringsperiode – na die periode kan je rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever.

Contact

Benieuwd hoe TC Solutions jouw kansen op de technische arbeidsmarkt kan vergroten? Klik dan op upload je CV om direct te solliciteren, stuur een mail met je gegevens naar werken@tcsolutions.nl, of bel 088 850 67 60 voor direct contact met één van onze consultants. Maar je kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen bij onze technische vacatures.

Wij nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking!

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl