TC Solutions
Home > Sollicitanten > Functies > Elektrotechniek
Vacatures
inProvincie Utrecht
inProvincie Utrecht
inGelderland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inUtrecht
inZuid Nederland
inZuid Nederland
Alle vacatures
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Functies binnen de Elektrotechniek

Regelmatig ontvangen wij vacatures Elektrotechniek / Electrical Engineering, en de daarbij horende vakgebieden zoals onder andere Elektronica, Communicatiesystemen, Mechatronica of Energietechniek. Hieronder vind je een overzicht van de functies waar wij regelmatig voor bemiddelen. Wil je direct zien welke actuele vacatures wij hebben op het gebied van Elektrotechniek / Electrical Engineering? Ga dan direct naar onze vacatures, of neem contact met ons op.

Sales Engineer

Heb je de techniek in je vingers, en heb je ook een commerciële instelling? Vind je het leuk om de schakel te zijn tussen klanten, leveranciers en de organisatie? Dan is een functie als Sales Engineer misschien wel iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Sales Engineers.

Project Manager / Projectleider

Als Project Manager / Projectleider ben je verantwoordelijk voor de techniek, planning, budgetbewaking en organisatie van (multidisciplinaire) projecten. Wil jij graag jouw technische kennis gebruiken om leiding te kunnen geven aan diverse projecten? Dan is dit misschien de functie voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Project Managers / Projectleiders.

Medewerker bedrijfsbureau

Ben je zowel technisch als administratief, en zowel regelend/coördinerend als creatief? En vind je het leuk om de spin in het web van een technische organisatie te zijn? Dan is een functie als Medewerker Bedrijfsbureau misschien wel iets voor jou.
Lees hier verder voor m eer informatie over Medewerkers Bedrijfsbureau.

Project Engineer

Vind je het leuk om de wensen van de klant te vertalen naar een goede technische oplossing? En vind je het leuk om de techniek te combineren met de planning en de kostenaspecten? Dan is een functie als Project Engineer, een combinatie van Engineering en Projectmanagement, misschien iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Project Engineers.

Maintenance Engineer / Onderhoudstechnicus

Vind je het leuk om zeer diep in de techniek en/of het proces te duiken om zo voor de eigen organisatie en de klant interessante oplossingen te realiseren voor multidisciplinaire technische vraagstukken? Dan is een functie als Maintenance Engineer, ofwel Onderhoudstechnicus wellicht iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Maintenance Engineers / Onderhoudstechnici.

Assistent Project Manager

Ben jij een technische duizendpoot die graag wil regelen en organiseren? En heb je de ambitie om uit te groeien tot Project Manager? Dan is de functie van Assistent Project Manager een goed begin!
Lees hier verder voor meer informatie over Assistent Project Managers.

Trainee Installatietechniek

Wil je na je HBO-opleiding verder leren binnen een technische omgeving, zodat je zelf kunt ontdekken welke functie uiteindelijk het beste bij jou past? En wil je een grote rol spelen in het ontwikkelen van duurzame oplossingen binnen de Installatietechniek? Dan is een functie als Trainee Installatietechniek misschien iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Trainees Installatietechniek.

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl