TC Solutions
Home > Sollicitanten > Functies > Technische Bedrijfskunde
Vacatures
inProvincie Gelderland
inProvincie Utrecht
inProvincie Utrecht
inProvincie Noord-Holland
inProvincie Utrecht
inZuid-Holland
inUtrecht - TIJDELIJK
inNoord-Holland
Alle vacatures
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Functies binnen de Technische Bedrijfskunde

Regelmatig ontvangen wij vacatures Technische Bedrijfskunde, en de daarbij horende vakgebieden zoals onder andere Business Engineering, Commercieel Ingenieur, Bedrijfsmanagement & Techniek, Technologiemanagement, Technische Bestuurskunde of Commerciële Techniek. Hieronder vind je een overzicht van de functies waar wij regelmatig voor bemiddelen. Wil je direct zien welke actuele vacatures wij hebben op het gebied van Technische Bedrijfskunde? Ga dan direct naar onze vacatures, of neem contact met ons op.

Medewerker Bedrijfsbureau

Ben je zowel technisch als administratief, en zowel regelend/coördinerend als creatief? En vind je het leuk om de spin in het web van een technische organisatie te zijn? Dan is een functie als Medewerker Bedrijfsbureau misschien wel iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Medewerkers Bedrijfsbureau.

Project Engineer

Vind je het leuk om de wensen van de klant te vertalen naar een goede technische oplossing? En vind je het leuk om de techniek te combineren met de planning en de kostenaspecten? Dan is een functie als Project Engineer, een combinatie van Engineering en Projectmanagement, misschien iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Project Engineers.

Project Manager / Projectleider

Als Project Manager / Projectleider ben je verantwoordelijk voor de techniek, planning, budgetbewaking en organisatie van (multidisciplinaire) projecten. Wil jij graag jouw technische kennis gebruiken om leiding te kunnen geven aan diverse projecten? Dan is dit misschien de functie voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Project Managers / Projectleiders.

Assistent Project Manager

Ben jij een technische duizendpoot die graag wil regelen en organiseren? En heb je de ambitie om uit te groeien tot Project Manager? Dan is de functie van Assistent Project Manager een goed begin!
Lees hier verder voor meer informatie over Assistent Project Managers.

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl