TC Solutions
Home > Sollicitanten > Functies > Werktuigbouwkunde
Vacatures
inProvincie Noord-Holland
inProvincie Zuid-Holland
inProvincie: Zuid - Holland
inProvincie Utrecht
inProvincie Utrecht
inProvincie Utrecht
inProvincie Zuid-Holland
inProvincie Zuid-Holland
inProvincie Utrecht
inProvincie Utrecht
Alle vacatures
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Functies binnen de Werktuigbouwkunde

Regelmatig ontvangen wij vacatures Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering, en de daarbij horende vakgebieden zoals onder andere  Engineering Design, Metaalbewerking, Materiaalkunde of Fijnmechanische Techniek. Hieronder vind je een overzicht van de functies waar wij regelmatig voor bemiddelen. Wil je direct zien welke actuele vacatures wij hebben op het gebied van Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering? Ga dan direct naar onze vacatures, of neem contact met ons op.

Mechanical Engineer

Zijn technische vernieuwingen voor jou een uitdaging? En heb je ervaring met 3D tekenapplicaties (CAD-systemen zoals SolidWorks, Inventor of Solid Edge)? Dan is een functie als Mechanical Engineer misschien wel iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Mechanical Engineers.

Sales Engineer

Heb je de techniek in je vingers, en heb je ook een commerciële instelling? Vind je het leuk om de schakel te zijn tussen klanten, leveranciers en de organisatie? Dan is een functie als Sales Engineer misschien wel iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Sales Engineers.

Tekenaar/Constructeur Machinebouw

Heb je een goed gevoel voor het snel en creatief oplossen van mechanische vraagstukken, zonder de functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid en het kostenaspect uit het oog te verliezen? Dan ben jij misschien wel de werktuigbouwkundig allrounder die als Tekenaar-Constructeur Machinebouw aan de slag kan gaan.
Lees hier verder voor meer informatie over Tekenaars/Constructeurs Machinebouw.

Proces Engineer

Beschik je over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en ben je graag probleemoplossend bezig? En wil je graag jouw kennis van productieprocessen toepassen in een technische omgeving? Dan zou een functie als Proces Engineer iets voor jou kunnen zijn.
Lees hier verder voor meer informatie over Proces Engineers.

Maintenance Engineer / Onderhoudstechnicus

Vind je het leuk om zeer diep in de techniek en/of het proces te duiken om zo voor de eigen organisatie en de klant interessante oplossingen te realiseren voor multidisciplinaire technische vraagstukken? Dan is een functie als Maintenance Engineer, ofwel Onderhoudstechnicus wellicht iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Maintenance Engineers / Onderhoudstechnici.

Medewerker Bedrijfsbureau

Ben je zowel technisch als administratief, en zowel regelend/coördinerend als creatief? En vind je het leuk om de spin in het web van een technische organisatie te zijn? Dan is een functie als Medewerker Bedrijfsbureau misschien wel iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Medewerkers Bedrijfsbureau.

Trainee Installatietechniek

Wil je na je HBO-opleiding verder leren binnen een technische omgeving, zodat je zelf kunt ontdekken welke functie uiteindelijk het beste bij jou past? En wil je een grote rol spelen in het ontwikkelen van duurzame oplossingen binnen de Installatietechniek? Dan is een functie als Trainee Installatietechniek misschien iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Trainees Installatietechniek.

Project Engineer

Vind je het leuk om de wensen van de klant te vertalen naar een goede technische oplossing? En vind je het leuk om de techniek te combineren met de planning en de kostenaspecten? Dan is een functie als Project Engineer, een combinatie van Engineering en Projectmanagement, misschien iets voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Project Engineers.

Assistent Project Manager

Ben jij een technische duizendpoot die graag wil regelen en organiseren? En heb je de ambitie om uit te groeien tot Project Manager? Dan is de functie van Assistent Project Manager een goed begin!
Lees hier verder voor meer informatie over Assistent Project Managers.

Project Manager / Projectleider

Als Project Manager / Projectleider ben je verantwoordelijk voor de techniek, planning, budgetbewaking en organisatie van (multidisciplinaire) projecten. Wil jij graag jouw technische kennis gebruiken om leiding te kunnen geven aan diverse projecten? Dan is dit misschien de functie voor jou.
Lees hier verder voor meer informatie over Project Managers / Projectleiders.

Links

Vacatures Werktuigbouwkunde Elektrotechniek Industriële Automatisering Civiele Techniek Maritieme Techniek Technische Bedrijfskunde Installatietechniek Overige Techniek Vacatureoverzicht
Sollicitanten Functies Inschrijven Inloggen
Opdrachtgevers Upload uw vacature
Nieuws Wat doen wij? Wie zijn wij?
Contact | Privacy- & Cookiebeleid | powered by otys | design by pxl